Bitraf/2018-07-20 Topplister for juni

Fra Bitraf
Hopp til navigering Hopp til søk

Bitraf lever på dugnadsånd, godvilje og samarbeid, og er derfor avhengig av motiverte medlemmer og brukere. <summary>Topplister er en fin måte å både få oversikt over flinke bidragsytere og motivere til engasjerte medlemmer. Jeg kommer trolig til å bruke flere ulike typer topplister fremover, og kan bruke andre lister enn i denne juni-posten.</summary>

  • For øyeblikket har vi begrenset med mulighet til å tracke stats som kan brukes til topplister, kanskje får vi flere muligheter etterhvert som p2k16 bygges ut.
  • Kom gjerne med forslag og kommentarer til understående topplister eller fremtidige topplister.
Bidragsytere
Wiki-skrivere Meetup-arrangører
7 16
Linjer lagt til\endret per bruker i juni
Bruker Linjer endret totalt
Tingo 4672
Trygvis 3565
Gregers 799
Jensa 728
Jonnor 693
Påmeldte gjester til meetups, etter arrangør (påmeldte minus arrangører)
Arrangør Påmeldte gjester
Jens Chr. Brynhild 36
Torfinn Ingolfsen 26
Simen Lunke 26
Kjell Bråten 24
Trygve Laugstøl 22

Foredragsholdere\kursansvarlige\omvisere er basert på hva som står på Meetup, og kan ha vært noen andre i virkeligheten. Listen er en indikasjon.

Endring i pageviews etter meetups, etter arrangør. Sum for junimåned.
Arrangør Endring i pageviews
Jens Chr. Brynhild 474,91
Kjell Bråten 385,91
Trygve Laugstøl 345,86
Nikolai Kolstad 248,46
Jon Nordby 220,27

Endringer i pageviews kan skyldes mange faktorer. Foredragsholdere\kursansvarlige\omvisere er basert på hva som står på Meetup, og kan ha vært noen andre i virkeligheten. Listen er en indikasjon.

  • Sidene for laserkutting og pick&place har vært meget populære i forbindelse med juni-meetups generelt. Her er det også rom for å skrive mer og gjøre eksisterende innhold mer oversiktlig.
  • Cura og gravering var andre relativt populære sider i juni, som trolig ville fått mer aktivitet om de ble bygget ut\forbedret.
  • Mer generelt sier junistatistikken at vi bør ha flere meetups med 3D printing, ved siden av byggekvelder og laserworkshops. Shopbot-kurs var trolig mye savnet i juni.

Mal:Wl-publish: 2018-07-20 20:31:09 +0000