3dplastikk

Fra Bitraf
Hopp til navigering Hopp til søk

Gratis filament / free filament

Gratis filament er ment for mindre prosjekter, ikke som sponsing av de som skriver ut mye. De som bruker mye filament bør kjøpe inn nytt filament av samme type og kvalitet som det de har brukt.

Free filament is for smaller projects, not as a way to sponsor those who print a lot. Persons using a lot of filament should buy new filament of the same type and quality as the one used.

Leverandører av plastikk til 3D Printere

Det er mange typer plastikk å få tak i. På Bitraf bruker vi mest PLA som er en fornybar plast laget av Mais, men det er mange andre typer tilgjengelig. Denne siden lister opp noen av de leverandørene folk i Bitraf-miljøet bruker.

Navn/URL Typer plastikk Erfaringer
3D Net PLA, Wood, TPE, HIPS, ABS, ledende plast, PVA (1.75, 2.85 og 3mm) Holder til på Frogner i Oslo. Gratis levering ved kjøp av 3 ruller. Selger ESun til god pris og vi er generelt fornøyd med kvaliteten, særlig etter at de byttet til bedre spoler.
filament.no PLA, ABS, PETG, HIPS, PVA, NinjaFlex, spesialfilamentene fra ColorFabb Godt utvalg/rykte. Holder til på Sykkylven.
Faberdashery PLA (37 farger!) Ekstremt høy kvalitet og du kan kjøpe pr meter for å teste eller printe enkelt-ting. Leverer nå endelig på spole, men ikke alle farger
E3D PLA, ABS, PETG, NinjaFlex, Taulman's nylon filamenter Firmaet bak E3D-hotenden som mange i miljøet sverger til selger også plastikk. Siden de er basert i England kan de sende raskt og smertefritt til Norge. Fint sted å kjøpe deler til printere også.
MadeSolid PETG, resins Spesialister på PETG. 15 farger og en del spennende SLA resins også