Sponsorer

Fra Bitraf
Revisjon per 4. feb. 2015 kl. 16:11 av Jensa (diskusjon | bidrag) (Ny side: I 2014/2015 er disse firmaene sponsorer: * http://www.prevas.no Prevas Development AS * http://www.profsys.no Profsys AS ==Bli sponsor!== Bitraf er en ideell forening registrert i…)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

I 2014/2015 er disse firmaene sponsorer:

Bli sponsor!

Bitraf er en ideell forening registrert i Brønnøysund, men vi er åpne for donasjoner og sponsorer. Foreningen er brukerstyrt og har et fokus på fri og åpen programvare, elektronikk, digital kunst, grafikk, spill og en rekke andre satsingsområder. Disse hjelper oss med innkjøp og drift av dyrere utstyr som alle medlemmene får glede av.

Vi har valgt å dele sponsorene våre inn i tre grupper:

Bronse-sponsor

En donasjon på 10.000 gir logo på nettsiden, meetup-siden og en 3D-freset logo i Bitrafs lokaler. Tilgang til foreningens lokaler for en person et helt år. Man kan også bruke Bitrafs varemerke og logo i markedsførings og annen øyemed hvor det stadfestes at bedriften er sponsor for Bitraf.

Sølv-sponsor

En donasjon på 20.000 gir de samme fordelene som Bronse-sponsor, men man får i tillegg anledning til å arrangere et møte / workshop der man kan vise frem produktene sine til Bitrafs medlemmer. Tilgang til foreningens lokaler, workshops og kurs for to personer,

Gull-sponsor

En donasjon på 40.000 (eller mer) gir de samme fordelene som Sølv-sponsor. I tillegg kan Bitraf-medlemmer arrangere en heldagsworkshop i bedriften deres. Sjekk vår workshop-oversikt for muligheter. Det er også mulighet for at bedriften holder interne workshops i Bitrafs lokaler og bruker Bitrafs utstyr. Tilgang til foreningens lokaler, workshops og kurs for fem personer.

Tidligere kalte vi dette Bedriftspartner. Alle priser er uten MVA og bindingstiden er 12 måneder.

For å bli en bedriftspartner eller hvis du har spørsmål, tar du kontakt med post@bitraf.no.