Forskjell mellom versjoner av «BioHackerLab»

Fra Bitraf
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: == Planlegging == Det har i det siste vært diskusjoner om å starte en egen lab for biologi på Bitraf. Bitraf har allerede medlemmer som jobber med hydroponics/aquaphonics og flere er...)
 
(Planlegging)
Linje 1: Linje 1:
 
== Planlegging ==
 
== Planlegging ==
Det har i det siste vært diskusjoner om å starte en egen lab for biologi på Bitraf. Bitraf har allerede medlemmer som jobber med hydroponics/aquaphonics og flere er interessert i ølbrygging. 18 Mai var [http://www.meetup.com/bitraf/events/230806525/ det første møtet] for folk som er interessert i å starte opp dette. Ønsket er å utvide foreningen med et lokale som egner seg for [https://en.wikipedia.org/wiki/Do-it-yourself_biology Gjør-det-selv-biologi] og Biologi-hacking som retter seg etter norsk lov og de etiske retningslinjene fremsatt av [https://diybio.org/codes/draft-diybio-code-of-ethics-from-european-congress/ European DIYbio Congress].
+
Det har i det siste vært diskusjoner om å starte en egen lab for biologi på Bitraf. Bitraf har allerede medlemmer som jobber med hydroponics/aquaphonics og flere er interessert i ølbrygging. 18 Mai 2016 var [http://www.meetup.com/bitraf/events/230806525/ det første møtet] for folk som er interessert i å starte opp dette. Ønsket er å utvide foreningen med et lokale som egner seg for [https://en.wikipedia.org/wiki/Do-it-yourself_biology Gjør-det-selv-biologi] og Biologi-hacking som retter seg etter norsk lov og de etiske retningslinjene fremsatt av [https://diybio.org/codes/draft-diybio-code-of-ethics-from-european-congress/ European DIYbio Congress].
 +
 
 +
== Videre jobbing ==
 +
De av deltakerne som ønsket å jobbe med dette videre delte seg i to grupper som skal jobbe med Mikrobiologi og Utstyr til labben. Mikrobiologi-gruppen har planer for å jobbe med ølbrygging og klassifisering av gjær med [http://openpcr.org/ Open PCR].

Revisjonen fra 18. mai 2016 kl. 19:26

Planlegging

Det har i det siste vært diskusjoner om å starte en egen lab for biologi på Bitraf. Bitraf har allerede medlemmer som jobber med hydroponics/aquaphonics og flere er interessert i ølbrygging. 18 Mai 2016 var det første møtet for folk som er interessert i å starte opp dette. Ønsket er å utvide foreningen med et lokale som egner seg for Gjør-det-selv-biologi og Biologi-hacking som retter seg etter norsk lov og de etiske retningslinjene fremsatt av European DIYbio Congress.

Videre jobbing

De av deltakerne som ønsket å jobbe med dette videre delte seg i to grupper som skal jobbe med Mikrobiologi og Utstyr til labben. Mikrobiologi-gruppen har planer for å jobbe med ølbrygging og klassifisering av gjær med Open PCR.