2019-06-12 kl.18:00 Lær å vedlikeholde Bitraf / Maintaining Bitraf

Bitraf er full av maskiner og i perioder virker disse ikke. Kom på kurs for å lære å fikse de vanligste problemene og hvordan holde maskinene gående! Jo flere som kan disse tingene, jo bedre for alle. Denne kvelden kan du lære hvordan du vedlikeholder 3D printere, laser-kutter og CNC så de alltid er klar til innsats. Vi renser optikk, gjør fin-innstilling, fjerner blokkasjer og går igjennom generelt vedlikehold.

English:
Bitraf is filled with machines that sometimes break down. Fixing them is (usually) easy and this workshop will teach you how to solve the most common problems we have with 3d printers, lasers and CNC. The more people that knows how to solve these things, the more machines will be operating at any time.

https://www.meetup.com/bitraf/events/261657287/