2019-05-23 kl.17:00 Planlegging av 3D-printer-rom

Bitraf har fått 224 000 kr fra Sparebankstiftelsen DNB til å oppgradere 3D-printer-rommet vårt. Dermed har vi penger til både nye printere og relatert utstyr.

Har du tanker om hva vi trenger for å få et superbra 3D-printer-rom? Hva slags type printer er best for Bitraf hvis vi skal ha mange av én type? Hva slags spesialløsninger hadde vært kult? Ta en prat med Nikolai eller bli med på denne tankesmien!

Målet er å komme med noen konkrete forslag til innkjøp som vi kan se nærmere på. Alle er velkomne til å være med, men det er en fordel hvis de som stiller har erfaring med 3D-printing.

Planlegging av 3D-printer-rom

Thursday, May 23, 2019, 5:00 PM

Bitraf
Pløens Gate 4 Oslo, NO

9 Members Attending

Bitraf har fått[masked] kr fra Sparebankstiftelsen DNB til å oppgradere 3D-printer-rommet vårt. Dermed har vi penger til både nye printere og relatert utstyr. Har du tanker om hva vi trenger for å få et superbra 3D-printer-rom? Hva slags type printer er best for Bitraf hvis vi skal ha mange av én type? Hva slags spesialløsninger hadde vært kult? Ta…

Check out this Meetup →