Sponsorer

Fra Bitraf
Revisjon per 11. okt. 2017 kl. 15:45 av Jensa (diskusjon | bidrag) (Gull-sponsor)

Gå til: navigasjon, søk

I 2016/2017 har Bitraf disse sponsorene:


Bli sponsor!

Bitraf er en ideell forening registrert i Brønnøysund, men vi er åpne for donasjoner og sponsorer. Foreningen er brukerstyrt og har et fokus på fri og åpen programvare, elektronikk, digital kunst, grafikk, spill og en rekke andre satsingsområder. Disse hjelper oss med innkjøp og drift av dyrere utstyr som alle medlemmene får glede av.

Vi har valgt å dele sponsorene våre inn i tre grupper:

Bronse-sponsor

En donasjon på 10.000 gir logo på nettsiden, meetup-siden og en sponsor-logo i Bitrafs lokaler. Tilgang til foreningens lokaler for en person et helt år. Man kan også bruke Bitrafs varemerke og logo i markedsførings og annen øyemed hvor det stadfestes at bedriften er sponsor for Bitraf.

Sølv-sponsor

En donasjon på 20.000 gir de samme fordelene som Bronse-sponsor, men man får i tillegg anledning til å arrangere et møte / workshop der man kan vise frem produktene sine til Bitrafs medlemmer. Tilgang til foreningens lokaler, workshops og kurs for to personer,

Gull-sponsor

En donasjon på 40.000 (eller mer) gir de samme fordelene som Sølv-sponsor, men man kan også få en 3D freset logo til egne lokaler. Alternativt kan Bitraf-medlemmer arrangere en heldagsworkshop i bedriften deres. Sjekk vår workshop-oversikt for muligheter. Det er også mulighet for at bedriften holder interne workshops i Bitrafs lokaler og bruker Bitrafs utstyr. Tilgang til foreningens lokaler, workshops og kurs for fem personer.

Alle priser er uten MVA og sponsoratet varer i 12 måneder. Vi har ingen binding utover disse 12 månedene, men man er selvsagt velkommen til å fornye sponsoratet! Tidligere kalte vi dette Bedrifts-partner.

For å bli en sponsor eller hvis du har spørsmål, tar du kontakt med post@bitraf.no.